Kirjeitä ex-miehilleni

Rakas Lukija,

tämä on ylistys ex-miehilleni. Ketään heistä en halua loukata tarkoituksella. Olette kaikki laatoittaneet polkuani ja olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta. Nimet on muutettu henkilöiden yksityisyyden suojelemisen vuoksi. 

Idea projektiin lähti rakkaalta ystävältäni Inkalta, kun hän sai terapiassa tehtäväkseen kirjoittaa kirjeen exälleen oman eroprosessin  läpikäymisessä. Aluksi täysin vitsinä lähtenyt idea sai tuulta purjeisiin ja päätin kirjoittaa exilleni kirjeet ja myös julkaista ne näin blogin muodossa. Tapahtumat ja ihmiset ovat todellisia tai ainakin niin todellisia miten muistan ne.. ja tietenkin omasta näkökulmastani. Ex-mieheni saattavat olla täysin erimieltä kirjeistäni. 

Jos käyt tällä hetkellä läpi vaikeaa tai helppoa (jos sellaisia on) eroprosessia, suosittelen kirjoittamaan ex-puolisollenne kirjeen. Sitä ei tarvitse ikinä lähettää. Se auttaa kun saa konkreettisesti ladottua koko mielen ja sydämen paperille.

Tämä on ollut antoisa tutkimusmatka itseeni ja vanhoihin parisuhteisiini sekä millä tavalla olen kokenut ne. Päällimmäisenä tunnen kiitollisuutta, että olen saanut kulkea matkaa niin monen upean miehen kanssa ja oppinut heiltä elämästä ja itsestäni. Aina ei ole ollut helppoa ja monia virheitä on tullut tehtyä. Se on kuitenkin muokannut minut tällaiseksi ja pystyn jatkamaan matkaani ilman exieni taakkaa. 

Tärkeintä tässä on se, että haluaisin ihmisten hyväksyvän oman historiansa ja oppivan sitä kautta itsestään uusia ulottuvuuksia.

Antoisia lukuhetkiä!

Rakkaudella,

 Laura

PS. Lataa kaikki kipeimmätkin hetket kirjeisiin ja heitä ne vaikka takkaan kirjoittamisen jälkeen. Keventää kummasti taakkaa harteilta.

2 Replies to “Kirjeitä ex-miehilleni”

  1. Odotan innolla, ja kiitos hyvästä kirjevinkistä. 😊 Sain just terapeutilta vinkin kirjoittaa kirje muodossa ”tulevaisuuden minä kirjoittaa nykyminälle” ja aion toteuttaa nää molemmat! Hyvä Larzi ❤️

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: