2. Luku – Kirjeitä ex-miehilleni

Rakas Pale,

heti alkuun pyydän anteeksi. Luulin rakastavani sinua, mutta se oli enemmän syvää kiintymystä ja ihastusta. Anteeksi, että loukkasin sinua ja tunteitasi omalla keskeneräisyydelläni.

Tulit elämääni vaikealla hetkellä. Erostani oli kulunut vain pari kuukautta ja luulin olevani valmis suhteeseen. Olisi ollut minulta reilua ja kypsää tunnistaa tämä tunne heti alussa, niin oltaisiin vältytty monilta itkuilta.

Tapasimme eräässä gaalassa. Rehellisesti puhuen silloin minulla oli vielä eräs toinen ihminen mielessä ja, se tyyppi tulikin jollain tasolla suhteemme kompastuskiveksi. Ei fyysisesti, mutta henkisesti. Et pystynyt luottamaan sanoihini enää sen jälkeen kun sait asioita selville minusta. En halunnut kertoa sinulle koko totuutta, koska muuten olisin paljastanut itsestäni niitä piirteitä, joita en silloin hyväksynyt itsessäni. Vaadit sitä ja se sai omat jarruni päälle.

Gaalan jatkoilla pyysit numeroani ja tallensit sen puhelimeeni nimelläsi ja perään laitoit sydämen. Illan päätyttyä laitoit viestin minulle ja kerroit kuinka olin jäänyt mieleesi ja haluaisit tutustua minuun. Ajattelin silloin, että ihanaa, kun kypsä ja itsevarma mies tekee aloitteen. Olimme treffeillä kahvilla muutaman tunnin, ja siinä ajassa olimme jo päässyt todella syvällisiin aiheisiin. Tuntui, että ymmärsimme toisiamme ja olin häkeltynyt sinusta, miehestä, joka uskalsi puhua tunteistaan. Olit käsitellyt omat haamusi ja täysin sinut niiden kanssa. Se oli virkistävää ja uskoni hyviin ihmisiin vahvistui.

Kuin huomaamatta seurustelimme ja lähes asuin luonasi. Tapasin lapsesi kuukauden tapailun jälkeen. Oma elämäni oli hektistä töiden osalta ja tuntui, että olin vaan vietävänä. En uskaltanut kyseenalaistaa suhdettamme enkä omia opittuja toimintamallejani. Miellytin enkä halunnut satuttaa sinua, mutta satutin silti. Kirjoitit minulle pitkiä ja syvällisiä viestejä, joissa tunnustit rakkauttasi. Se oli minulle uutta ja sokaistuin siitä. Tunsin itseni kanssasi hyväksi.

Kumminkin menneisyyteni käsittelemättömät asiat ja suhteet nousivat koko ajan pintaan. Aikaisempi suhteeni erääseen mieheen, nimettäköön hänet tässä Hydeksi, tuntui ylitsepääsemättömältä asialta ja se painoi suhdettamme loppuun asti. Luulit, että Hyde rikkoi suhteemme, mutta lopulta se olin minä, joka sen rikkoi. Olin ajautunut suhteeseen kanssasi liian nopeasti eroni jälkeen. Jälkeen päin tajusin, että olit minulle laastarisuhde. Tunsin suurta halua olla itsekseni, ilman kumppania vierelläni. Suhteen loppuvaiheessa heräsin kuin unesta ja tajusin, että tämä ei ole sitä elämää, mitä juuri siihen hetkeen toivoin. Olimme omissa elämissämme aivan eri tilanteissa ja se oli yksi iso syy miksei suhde voinut toimia. En osannut olla oma itseni, ja koin olevani huono uusperhe-arjessa.

Sait minut kuitenkin uudestaan kukoistamaan ja olit suuri tuki, kun käsittelin omia kipeitä haavojani. Opetit minulle avoimuutta ja rehellisyyttä sekä näin kauttasi, mitä toivon parisuhteelta ja mitä en. Siitä olen erityisen kiitollinen. Pystyin luottamaan sinuun täysin. Sain itseluottamukseni takaisin avullasi. En voi muuta kuin kiittää sinua.

Vaikka emme enää ole yhteyksissä, toivon, että löydät veroisesi kumppanin rinnallesi. Ansaitset vain parasta! Olet hyvä isä, välittävä ystävä ja upea mies.

Rakkaudella,

Sun Larzi

PS. Sun aamuiset smoothiet oli parasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: