3. Luku – Kirjeitä ex-miehilleni

Rakas Nuuskamuikkunen,

se oli yksi mun ihanimmista kesistä. Olin päättänyt etten tapaile ketään, suljen Tinder-tilini ja elän huoletonta kesää ystävieni kanssa. Miten se elämä heitteleekin ja tuo ihmisiä elämään? Kummallinen paikka tämä pallo. Sä kuitenkin jäit mun mieleen Tinderistä ja olit antanut sun puhelinnumeron. Laitoin sulle viestin, että en tällä hetkellä halua tapailla ketään. Sä soitit saman tien mulle vastaukseksi. Puhelu kesti ehkä 20 minuuttia ja siinä ajassa olin nauranut ja itkenyt lähes tuiki tuntemattomalle. Sovittiin, että ei nähdä ja toivotettiin toisillemme hyvää kesää.

Mulla jäi puhelusta pariksi päiväksi tosi hyvä fiilis. Vaikutit mielenkiintoiselta mieheltä ja mietin, että suhun olisi kiva tutustua. Näin tuuliviiri kuin olenkin, laitoin sulle viestiä parin päivän päästä ja kysyin onko treffikutsu vielä voimassa. Jo samana iltana mä hyppäsin sun autoon ja oltiin matkalla sun saarelle. Se tuntui jännittävältä ja hetken jopa mietin, että tuunkohan mä koskaan sieltä saarelta pois elävänä vai hautaatko mut elävältä ja pidät mua siellä kunnes kuolen..Onneks näin ei tapahtunut. Mulla oli luottavainen olo susta.

Ne treffit kesti koko viikonlopun. Meillä oli ihanaa oleilua kynttilänvalossa landella. Ajattelin, että tästä tulee ihana kesäromanssi ja voidaan yhdessä seikkailla. Sitä se olikin, näin jälkeenpäin ajattellen.

Sä opetit minua ottamaan iisisti ja katsomaan maailmaa rentouden kautta. Sä tutustutit minut kiipeilyyn ja retkeilyyn. Sun kanssa nukuin ensimmäistä kertaa auton katolla teltassa. Sun kanssa olin huoleton ja elämäniloinen.

Kun syksy koitti ja sä lähdit takaisin omaan kotiin. Toivoin, että tämä kesä olisi kestänyt vielä pidempään. Yllättäen molemmilla oli kasvanut tunteita enemmän kuin oltiin ajateltu. Ikävää kesti jonkin aikaa, mutta etäisyys ja aika teki tehtävänsä. Sä olit täydellinen kesäromanssi. Sait mut hehkumaan ja löytämään sisäisen paloni. Sun kanssa musta tuntui, kuin olisin ollut maailman upein nainen. Kiitos!

Sun huoleton olemus oli todella tarpeellista mulle ja haluan ammentaa sitä tulevaisuudessakin. Sun rakkaus elämää, ihmisiä, luontoa ja eläimiä kohtaan on todella suurta ja ainutlaatuista. Voin vaan vierestä ottaa sinulta oppia.

Nauti elämästä just sellaisena kuin olet.

Rakkaudella,

Sun Hölmö

PS. Jos laitat sen vessavideon someen, lupaan kostaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: