Luku 4. Kirjeitä ex-miehilleni

Rakas Hyde,

mistä mä tän aloittaisin.. Oltiin suuren intohimon vallassa ja kaikki, mitä koettiin yhdessä oli jännittävää. Kaikki tapahtui salassa ja, se olikin se pelottavin ja kauhein asia, mutta samalla se yhteinen salaisuus piti meidän palon yllä.

Molemmat tiedämme, että teimme väärin ja satutimme ihmisiä ympärillämme. Olin se toinen nainen ja sitä häpeän. Mut juovutti sun karisma ja pahan pojan- olemus. Olit jotain, mistä kaikki unelmoi. Kuitenkin saavuttamattomissa ja, se tietysti kiinnosti minua. Olit sopivasti oman eroni jälkeen yhtäkkiä siinä ja sait minut tuntemaan itseni seksikkääksi naiseksi. Asemasi takia, jouduimme salaamaan kaikki tapaamiset. Se tuntui erityisen kutkuttavalta. Jännitys siitä, jos jäisimme kiinni ja, mitä siitä seuraisi pyörrytti päätäni.

Sanoit monta kertaa, että järjestät omat kuviosi niin, että voimme jossain vaiheessa jatkaa matkaa yhdessä avoimesti. Pyysit minua olemaan kärsivällinen. Ja olinkin. Tajusin silti koko ajan, että teemme väärin ja tästä romanssista ei voisi ikinä tulla totta. Luulen, että siitä ei olisi edes syttynyt romanssia, jos molemmat olisi ollut sinkkuja.

Lopulta kaikki paljastui kumppanillesi ja jouduin kohtaamaan omat tekoni. Silloin olimme jo laittanut koko touhun jäihin, koska olin jo mennyt eteenpäin. Silti se häpeän määrä oli musertava. Pelko siitä, että tätä salasuhdetta retosteltaisiin julkisuudessa sai minut voimaan huonosti. Onneksi olen käsitellyt asian ja se ei enää vaivaa minua. Olen pyytänyt anteeksi asianosaisilta ja ottanut vastuun teoistani.

Tästäkin jutusta opin ja sain paljon ja toivon, että koit samoin. Toivon, että käsittelit asioitasi, jotka johtivat näihin toimiin. Olen kiitollinen, siitä miten tämä loppui meidän osalta hyvissä väleissä ja voin edelleen kutsua sinua ystäväkseni, vaikka emme pidä yhteyttä tai juurikaan näe toisiamme.

Toivon, että olet nyt löytänyt harmonian elämääsi ja vierelläsi on elämäsi kumppani. Kaikkea hyvää Hyde<3

 

Rakkaudella,

Sun Pupu

PS. Kiitos, kun palautit kaulakorun 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: