Luku 6. Kirjeitä Ex-miehilleni

Rakas Svedu,

me tavattiin yhteisen ystävän kautta jossain hämärissä bileissä Kirkkonummella. Me oltiin nuoria ja kömpelöitä, mutta toisaalta aika söpöjä. Mä olin 17 vuotta ja muistan sieltä bileistä, että olisin vain halunnut olla kokoajan sun seurassa. Mutta en ihan uskaltanut. Aika sulosta.

Bileiden jälkeen me ruvettiin seukkaamaan tai kai se oli seukkaamista. Ainakin mun omassa mielessä. Sä olit mun teini-iän eka poikaystävä.

Tää romanssi ei kestänyt kauheen pitkään, mutta oli teini-Larzille tosi tärkeä. Sun kanssa oli turvallista harrastaa seksiä ensimmäisen kerran. Sä olit kohtelias, empaattinen ja hellä teini-ikäinen herrasmies.

Vaikka meidän seukkailusta on jo ikuisuus, ollaan oltu toistemme matkassa välillä vähemmän ja välillä enemmän. Se on ihanaa, että edelleen satunnaisesti törmätään jossain tai laitetaan viestiä. En olisi silloin 17-vuotiaana uskonut, että mun teinirakkaus olisi mukana juhlimassa kolmekymppisiäni. Se on tosi ainutlaatuista.

Toivon, että sä pysyt hyvänä ja empaattisena tyyppinä. Joku saa susta vielä tosi ihana puolison!

Rakkaudella,

Larzi

PS. Repa lähettää sulle pusuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: