Luku 8. Kirjeitä ex-miehilleni

Rakas Ystävä,

sä ilmestyit mun elämään n. 10 vuotta sitten. Me ollaan aina arvostettu ja ymmärretty toisiamme. Meillä on ollut hetkiä, kun ei olla oltu yhteyksissä, mutta aina ollaan voitu jatkaa samasta, mihin jäätiin viime kerralla.

Sä olit mulle tukena kun erosin pitkästä parisuhteesta. Kuuntelit ja olit seurana. Illat sun luona vaan kattellen telkkaria, oli just sitä mitä tarvitsin siinä hetkessä. Siinä hetkessä tosin saatettiin harhaantua molemmat omista tunteistamme. Ajateltiin, että ystävyys voisi muuttua suhteeksi. Uskon, että ei oltaisi oltu onnellisia parisuhteessa. Täytyi se kortti kuitenkin katsoa. En ollut itseni kanssa sujut ja olisin luultavasti vain satuttanut sua, jos meistä olisi tullut pari.

Aika nopeasti tajusin, että meidän suhde on puhtaasti ystävyyttä.

Siitä ystävyydestä mä olen todella kiitollinen. Tiedän, että voin milloin tahansa pyytää sulta apua ja toivon, että sä tunnet samoin.

Sulla on puhdas ja hyvä sydän. Sä teet asioita omalla tavalla. Vaikka sulla on ollut elämässä vaikeita aikoja ja haasteita, näet maailman positiivisena. Olet ihana, upea ja viisas ystävä.

Toivon, että meidän ystävyys säilyy läpi elämiemme. Kiitos kaikista keskusteluista, illanvietoista, festareista ja tuesta.

Oot kultainen!

Rakkaudella,

Alora

PS. Muista Linnanjuhla-avecsopimus 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: