Viimeinen luku, Kirjeitä ex-miehilleni

LOPUKSI

Ilman teitä, rakkaat ex-miehet, en olisi saanut aikaan tätä kirjekokoelmaa. Kiitos, kun kuljitte rinnallani osan elämääni ja jaoitte kanssani syvimpiä tunteitanne ja todellisia luontojanne.

Olette sydämessäni ja muistoissani koko elämän. Toivon kaikille pelkkää rakkautta ja ihania uusia kohtaamisia.

Rakkaat lukijat, toivottavasti olette nauttineet lukuhetkistä kirjeiden äärellä. Toivon, että nämä kirjeet ovat inspiroineet teitä kirjoittamaan oman kirjeenne exillenne. Toivon, että olette päässeet itsenne kanssa sinuiksi oman menneisyytenne kanssa.

Itse toivon, että nämä ovat viimeiset kirjeet exilleni. Tällä hetkellä vierelläni kulkee ihana mies, jonka kanssa haluan jakaa tulevaisuuteni niin iloissa kuin suruissa. Tämä kirjoitusmatka kirjeiden parissa on ollut itselleni iso asia. Olen jakanut kipeitäkin asioita ja olen oppinut itsestäni tämän matkan kautta.

Edelliset suhteeni ovat muokanneet minua siksi kuka nyt olen ja olen siitä erittäin kiitollinen. Koen, että edelliset suhteet ovat asia, joista saa puhua nykyisen kumppanin kanssa. Kaikilla meillä on menneisyys. Vanhat parisuhteet ovat tarkoituksella vanhoja. Niistä voi oppia ja niiden ei tarvitse tulla nykyisen parisuhteen kompastuskiviä.

Olen tajunnut, mitä haluan parisuhteelta ja myös yritän toimia sen mukaan nykyisessä suhteessani.

Kiitos siis vielä exilleni, että olitte hetken aikaa elämässäni. Kiitos myös siitä, että olemme eronneet. En olisi nyt siinä suhteessa, missä toivon olevani.

Kiitos rakas nykyinen puolisoni. Olet ollut tärkeänä tukena tässä projektissa. Kykysi kuunnella, oppia, tukea ja opettaa on ainutlaatuisia. Olet puolisoni, mutta myös ystäväni. Rakastan sinua!

Rakkaudella,

Laura

PS. Jos teillä exillä on jotain mun palautettavia kamoja, niin heittäkää roskiin!

Vastineita kirjeille voitte lähettää:

allonenlaura@hotmail.com

tai instassa @allonenlaura

PPS. Lukijat, jos haluatte alustan julkaista omia kirjeitänne, niin laita viestiä ja voin julkaista nimettömänä niitä täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: